kapanıp dizime yalvarma sakın senin unutmam yakındır yakın hatırla gidince nasılda yandım vefasız sevginden artk usandm
hep beni üzerek tepeledin aşkımı seni sevmiştim ama sonu battı sakınada dizenede kapanayım deme yüzün yok ama yinede deneme biri sevdayı gömdü mezara belkide geldik nazara cana yakın kalbimi yaktın acımaz senmi geldin insafa hep zırvala artk inanmam dayanma gücümü bitir sonrada af dileme sen padişah kızı olsan bile şu kadarcık değerin yoq bunu bil evinin kızı ol takılma peşime sana daha şans yok vede kapı kapalı be bana artk ugrama hadi artk aglama bosa akan gozyasını sileni bulursun vefasız sevgini vermiş olursuunn !!
kapanıp dizime yalvarma sakın senin unutmam yakındır yakın hatırla gidince nasılda yandım vefasız sevginden artk usandm :!!
sana yine kanarak seveceğim sanma geri gelmişsin ama bil boşuna! derin bir DERYa bense içinde boğuluy0r bedenim bAk sesSizce kapanma dizime boşver kalsın !! adını anarsam batsın buadım geri dönüp ardına bakma bitti. sevgimiz vardı silindi gitti ... kuruyan yaprak geri yeşerirmi ? kalbim yaralı geri düzelirmi ? sen ne yaparsan yap ama artk değerin kalmadı çöp gibi artk . şans vermiştim ama yine aynı . düzelen 1şey olmadı gayrı usanıp bıktım kapanma dizime arama ve sorma gorunme gozumee
kapanıp dizime yalvarma sakın senin unutmam yakındır yakın hatırla gidince nasılda yandım vefasız sevginden artk usandm :!!:
kapanıp dizime yalvarma sakın senin unutmam yakındır yakın hatırla gidince nasılda yandım vefasız sevginden artk usandm :!!: